• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurio izgled sva tri nova Samsung Galaxy S24 modela: Malo ko će moći da primijeti razliku

Autor Ilija Baošić

Nastavlja se tradicija preranog otkrivanja dizajna nove Samsung Galaxy S serije.

 Kako će izgledati Samsung Galaxy S24, S24 Plus i S24 Ultra Izvor: OnLeaks / GizNext / Smartprix

Kada su novi telefoni u pitanju, Samsung jednostavno ne umije da sakrije svoje tajne, a to je slučaj i sa sva tri modela Galaxy S24 serije, čiji dizajn je procurio na internetu.

Najzaslužniji je poznati tviteraš (X-ovac?) OnLeaks, čiji dosadašnji rad nam uliva povjerenje da su objavljeni renderi novih telefona apsolutno tačni, odnosno da predstavljaju ono što ćemo vidjeti kada južnokorejski gigant bude održao premijeru početkom sljedeće godine.

Zato, hajde da vidimo kako će izgledati Galaxy S24 serija i šta je to novo.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Najskuplji telefon u seriji, Galaxy S24 Ultra, donosi vrlo poznat dizajn, sa četiri kamere na poleđini, blago zakrivljenim bokovima i ravnim stranicama na vrhu i dnu.

Ako na prvi pogled ne vidite razliku u odnosu na Galaxy S23 Ultra, ne brinite, malo ko je vidi, ali razlike postoje. Prije svega, dimenzije novog modela su 162,3 x 79 x 8,7 mm, a ako ih uporedimo sa prošlogodišnjih uređajem, dolazimo do zaključka da je Galaxy S24 Ultra niži i širi za 1 mm.

Pogledajte

00:21
Samsung Galaxy S24 Ultra render
Izvor: OnLeaks / Smartprix
Izvor: OnLeaks / Smartprix

Tu je i novi oblik ekrana, koji će ovaj put biti znatno manje zakrivljen, što se kosi sa prethodnim glasinama da će biti potpuno ravan. Takođe, debljina okviri ekrana će smanjena, a kako se navodi, donji okvir će biti simetričan sa ostala tri - konačno!

Na renderima je prikazana i nova 5G antena, a ukoliko je vjerovati ranim informacijama, Galaxy S24 Ultra će biti izrađen od titanijuma.

Samsung Galaxy S24+

Ni srednje dete Galaxy S24 serije ne donosi previše toga novog. Ipak, ono što je odmah upečatljivo jeste da se Samsung prepustio trendovima, odnosno da će Galaxy S24+ imati ravne ivice.

Odnos stranica je promenjen i kod ovog modela, s tim da dimenzije od 158,5 x 75,9 x 7,75 mm ukazuju da će Galaxy S24+ biti marginalno viši, uži i deblji u odnosu na prethodnika.

Pogledajte

00:21
Samsung Galaxy S24+ render
Izvor: OnLeaks / GizNext
Izvor: OnLeaks / GizNext

Dužina dijagonale AMOLED ekrana na prednjoj strani će iznositi 6,7 inča, a na njoj će, kao i do sada, biti izrez selfi kamere. Što se tiče kamera na poleđini, još uvijek nemamo informacije šta će se promijeniti, ali prečnik njihovih ostrva će biti nešto veći nego prije. Na renderima se takođe vidi nova 5G antena.

Samsung Galaxy S24

Najjeftiniji model u seriji po dizajnu prati Plus uređaj, a to znači da ni ovdje ne vidimo velike promjene u izgledu. Tu su već pomenute ravne ivice, 5G antena, tri ostrva kamere na poleđini, ali i 6,1-inčni ekran.

Najveća razlika u odnosu na prošlogodišnji model jeste ta što će Galaxy S23 biti nešto viši i uži, kao i to što je fleš dioda pomjerena blago ka dole.

Pogledajte

00:21
Samsung Galaxy S24 render
Izvor: OnLeaks / Smartprix
Izvor: OnLeaks / Smartprix

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS