• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove informacije o telefonu koga sa nestrpljenjem očekujemo: Vrhunski ekran i još bolja kamera

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Osim ekrana i kamera, premijum osjećaju će doprinijeti i dva kvalitetna prednja stereo zvučnika

  nove informacije o Huawei P70 Izvor: Twitter / Techno Guy

Godinama unazad, kada se u hi-tech svijetu očekuje nešto veliko, mjesecima unapred dojavljivači (ili "tipsteri") na društvenim mrežama objavljuju informacije "na kašičicu" kako bi privukli pažnju i "pripremili teren" za važan događaj ili lansiranje novog hardvera ili softvera.

Posljednjih dana i nedjelja upravo to je slučaj sa poznatim kineskim tipsterom poznatim kao Digital Chat Station, koji nam malo po malo na društvenoj mreži Weibo otkriva detalje od predstojećoj Huawei-jevoj P70 seriji premijum telefona.

Kako je prethodna P60 serija predstavljena prošle godine u martu, gotovo se sigurno može očekivati da će se njena nasljednica pojaviti u isto vrijeme ove godine, odnosno u nekom trenutku u naredna dva mjeseca.

U skladu sa tim, i dojave o specifikacijama predstojećih Huawei telefona stižu dozirano i na vrijeme, što nam otkriva i nova objava Digital Chat Station-a.

A prema njoj, P70 serija će imati četvorostruko zakrivljeni OLED ekran dijagonale 6,7 inča, sa rezolucijom od 1,5K. Takođe, izgleda da će telefoni biti opremljeni sa dva prednja stereo zvučnika.

Osim toga, modul zadnje kamere u kome će biti raspoređena tri sočiva, imaće neuobičajni trougaoni oblik. Glasine navode da bi glavni senzor mogao sa bude OmniVision OV50H od 50MP sa promjenljivim otvorom blende i veličinom od 1/1,3 inča i 1,2µm piksela.

Moćni hardver će napajati baterija visoke gustine, kapaciteta 5.000 mAh, dok bi uređaje trebalo da pokreće novi Kirin 9010 čipset. Takođe se očekuje se i značajno hardversko unaprijeđenje ultraširoke kamere.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:03
Huawei Mate 60
Izvor: Huawei
Izvor: Huawei

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS