• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objavljen "tizer": Umjesto P70, stiže Huawei Pura 70 serija (VIDEO)

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Ključni elementi koji će predstavljati nove pametne telefone mogu su vidjeti u novom "tizer" videu, dok Huawei-jevu tajanstvenost u vezi sa izgledom telefona donekle pojačava fotografija "iz ruke"

 Umjesto P70, stiže Huawei Pura 70 serija Izvor: Twitter / @RODENT950

Kompanija Huawei počela je promotivnu kampanju za svoje dugo očekivane flagship telefone P70 serije, čime je potvrđujući dvije bitne stavke: dizajnersku – modul zadnje kamere u obliku zaobljenog trougla i novo ime – Pura.

Novi premijum telefoni ubuduće će se zvati Pura i biće fokusirani na životni stil, vrhunsku tehnologiju i modu, objavio je direktor Huawei-jeve poslovne grupa za proizvode Ričard Ju.

Ključni elementi koji će predstavljati nove pametne telefone mogu su vidjeti i u novom "tizer" videu koga je kineska kompanija objavila. U njemu je istaknuto pet osobina Huawei Pura 70 serije: strast, čistota, stil, kreativnost i klasičnost.

Istovremeno, fokus je i na trougaonom dizajnu kamere, koji ima glavnu ulogu u videu, u kome se ni u jednom trenutku ne vide telefoni Pura 70 serije. Zato je bi uskoro trebalo očekivati još videa koji će prikazati više detalja.

Međutim, ako Huawei-jevu tajanstvenost i fokus na dizajn modula kamera povežemo sa posljednjom procurilom fotografijom "iz ruke", možemo reći da dizajn novog pametnog telefona ne bi trebalo da predstavlja veliko iznenađenje u odnosu na prikazano.

Huawei P70 serija – render mogućeg izgleda
Izvor: Twitter / Techno Guy

Špijunska fotografija (slika ispod) na kojoj se vidi zadnja strana uređaja sa takvim izgledom kamera, prije nekoliko dana se pojavila na kineskoj društvenoj mreži Weibo, potvrdila je prethodno objavljivane glasine o dizajnu uređaja. Pretpostavlja se da je poleđina uređaja izrađena od mat stakla, dok je pozadinska površina modula sjajna.

Očekuje se da će se Huawei P(ure) 70 serija imati četiri modela: "običan" P70, P70 Pro, P70 Pro+ i P70 Art.

Huawei P70
Izvor: Twitter / @RODENT950

A prema dosadašnjim nezvaničnim objavama, Huawei Pure 70 će imati zakrivljeni LTPO OLED ekran dijagonale 6,56 inča, sa 1,5K rezolucijom. Ostala tri modela dolaze sa većim ekranom veće dijagonale, od 6,76 inča.

Kamere P70 i P70 Pro bi, prema nepotvrđenim glasinama, trebalo da za glavni senzor koriste OmniVision 50MP OV50H od 1/1.3 inča. P70 Pro+ i P70 Art bi, umesto njega, mogli da dobiju jednoinčni IMX989 čip.

Sva četiri Huawei Pure 70 telefona bi, prema očekivanjima, trebalo da pokreće, još uvijek zvanično ne predstavljeni HiSilicon-ov Kirin 9010 procesor.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:00
Huawei Mate X5
Izvor: Huawei
Izvor: Huawei

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS