• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haljina od 1.800 evra za letovanje na Bahamima

Haljina od 1.800 evra, putovanje na Bahame vredno 3.100 evra i laptop od oko 3.200 evra - samo su deo ponude Beograđanima sa "dubljim džepom".

 Haljina od 1.800 evra za letovanje na Bahamima Izvor: MONDO

Haljina od 1.800 evra, putovanje na Bahame vredno 3.100 evra i laptop od oko 3.200 evra samo su deo ponude koju beogradske turističke agencije i prodavnice nude građanima sa "dubljim džepom".

U turističkoj agenciji "Cera travel internacional" rečeno je Tanjugu da je za boravak od 12 dana u hotelu "Hilton" na Barbadosu potrebno izdvojiti 3.100 evra, a u tu sumu uračunati su smeštaj na bazi polupansiona i povratna avionska karta.

Oni koji žele da za putovanje u luksuzna letovališta izdvoje nešto manju sumu novca, ta agencija za 2.870 evra nudi petnaestodnevni boravak u hotelu "Grand Renesi" na Jamajci.

Za takva ekskluzivna putovanja potrebno je pripremiti i odgovarajuću garderobu, kao što su proizvodi poznate svetske odevne marke "Eskada", čija svilena haljina košta 1.800 evra, kožna torba 1. 440, a sandale 690 evra.

Kupaći kostim u "Eskadinoj" prodavnici košta oko 290 evra, dok za večernji izlazak ta robna marka nudi sako po ceni od 1.266 evra i suknju od 496 evra.

Za predah na plaži i eventualno završavanje nekih zaostalih poslova, građani sa "dubljim džepom" mogu poneti najnoviji i najtanji laptop na svetu, Mac book air 1.8, proizvođača Epl Mekintoša, koji je predstavljen u januaru ove godine.

Da bi zabeležili zanimljive trenutke sa putovanja i napravili trajnu uspomenu, mogu poneti digitalni fotoaparat sa deset megapiksela, proizvođača Soni "SONY DSLRA-100W" od 1.018 evra, koji se može kupiti u prodavnici "Tehnomarketa" u tržnom centru "Delta Siti".

Svoje uspomene posetioci dalekih i egzotičnih meta svojim prijateljima mogu pokazati na plazma televizoru od 70 inča, marke SAMSUNG LE-70F96BDX, koji se može kupiti u prodavnicama lanca "Tehnomarketa" u tržnom centru "Delta Siti" i u novobeogradskom bloku 62, za koji je potrebno izdvojiti 27.160 evra.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE