Napad u Banjaluci: Brutalno pretučen zbog 30 KM

Autor:

Banjalučka policija uhapsila je dvojicu muškarca zbog sumnje da su brutalno pretukli Nebojšu Kojića (37) iz Modriče, a koji je zbog teških povreda prevezen u UKC RS. Njegovo zdravstveno stanje za sada je stabilno.

0
A- A A+
ulica, ferhadija, makarija sokolovića Foto: Mondo/Brankica Spasenić

"Uhapšeni su M.V. (28) iz Kneževa i A.Đ. (29) iz Banjaluke koji su, nakon što su pretukli oštećenog, iz njegovog džepa uzeli novac i pobjegli", rekla je portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Napad se dogodio 11. januara oko 1.55 časova u Ulici patrijarha Makarija Sokolovića u Banjaluci, a MONDO saznaje da su uhapšeni Mirko Vrbanjac i Alen Đuzel.

Osumnjičeni su prethodno u lokalu "Nebeska kafana" primijetili da Kojić posjeduje određenu količinu novca, te su ga, nakon što je napustio lokal, presreli i fizički napali nakon čega su uzeli 30 KM i pobjegli.

hapšenje, privođenje Foto: Mondo/Brankica Spasenić


Đuzel  i Vrbanjac su uz izvještaj o počinjenom razbojništvu sprovedeni u banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

UKCRS: Povrijeđeni stabilno

Iz Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske je saopšteno da je zdravstveno stanje muškarca iz Modriče za sada stabilno. On je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen juče oko 2.10 časova sa prelomom bazne lobanje i sa povredama maksilofacijalne regije.

"Radi daljeg liječenja i praćenja povrijeđeni N.K. ostaje i dalje u Službi za neurohirurgiju UKC Republike Srpske", ističe se u saopštenju.

Ostale vijesti