• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pao osumnjičeni za ubistvo Majde Juzbašić iz 2006.

Autor mondo.ba

Crnogorska policija uhapsila je, na osnovu međunarodne potjernice sarajevskog Interpola, državljanina Srbije N.DŽ. (41) koji je osumnjičen za ubistvo u Republici Srpskoj koje se dogodilo 2006. godine.

 Pao osumnjičeni za ubistvo Majde Juzbašić iz 2006. Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Uhapšeni je tražen na osnovu naredbe banjalučkog Regionalnog suda zbog sumnje da je 27. juna 2006. godine nakon svađe sa M. J. u stanu u Banjaluci nožem 20 puta ubo M. J. u grudi, vrat i ruke, od kojih je ta osoba preminula.

"Osumnjičenom je određen ekstradicioni pritvor prema rješenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici. Slijedi komunikacija između nadležnih organa dvije zemlje radi ekstradicije ovog lica", saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

MUP RS: Sigurno ćemo tražiti ekstradiciju

Izvori Monda iz MUP-u RS tvrde da još nisu zvanično obaviješteni o hapšenju Džinovića.

"Kada dobijemo i zvaničnu potvrdu, sigurno ćemo tražiti ekstradiciju", tvrde naši izvori.

Crnogorski mediji objavili su da je uhapšen Novak Džinović.

Prema saznanjima Monda, Džinović se sumnjiči za ubistvo Majde Juzbašić iz Banjaluke koja je pronađena mrtva 27. juna 2006. godine, s nožem zabodenim u grudni koš, u svom poluizgorjelom stanu u Ulici carice Milice u banjalučkom naselju Obilićevo.

Policija je tada potvrdila da je Juzbašićeva, koja je inače bila narkoman, ubijena. Njeno tijelo su otkrili vatrogasci kojima je prijavljen požar.

Komšije Juzbašićeve ispričale su tada je ona dugogodišnji narkoman i da su se u njenom stanu redovno okupljali nepoznati i sumnjivi muškarci. Majda Juzbašić je prije rata diplomirala na Filozofskom fakultetu, Odsjek za engleski jezik i književnost, i bila je jedan odnajboljih studenata svoje generacije.

"Sve je bilo u redu dok se Majda nije zaljubila u izvjesnog Smaju, koji je bio poznati gradski narkoman. Majdina majka s kojom je živjela protivila se ovoj vezi, što je često dovodilo i do fizičkih obračuna između majke i kćerke, te intervencije policije", ispričale su te 2006. godine Majdine komšije.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE