• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srna" u novim prostorijama

Članovi banjalučkog dopisništva Novinske agencije Republike Srpske - Srna danas su preselili i počeli rad u novim prostorijama koje su vlasništvo Agencije.

 "Srna" u novim prostorijama Izvor: MONDO

Novi poslovni prostor dopisništva Srne u Banjaluci veličine 135 metara kvadratnih nalazi se u Ulici Prvog krajiškog korpusa 92, u centru Banjaluke.

Generalni direktor Agencije SRNA Jovo Labus rekao je da je, poslije 19 godina postojanja, dopisništvo u Banjaluci dobilo vlastite prostorije, a da je u međuvremenu kao podstanar 12 puta preseljavalo.

"Za novi poslovni prostor zahvalnost dugujemo tadašnjem premijeru, a danas predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i pomoći Vlade za medije", rekao je Labus, obraćajući se novinarima i gostima na prigodnoj svečanosti priređenoj povodom svečanog useljenja u nove prostorije.

Član Nadzornog odbora Vera Sajić istakla je da su novinari i drugo osoblje zaposleno u Banjaluci, ali i cijela Srna, radom zaslužili da dobiju vlastite prostorije, te da je jedan od prioritetnih zadataka Nadzornog odbora u tekućem mandatu bio da se to i ostvari.

"Imali smo viziju da ćemo na kraju četvorogodošnjeg mandata, a nakon 1.300.000 KM ranijih dugovanja, Srnu podići na noge i omogućiti da dopisništvo u Banjaluci dobije vlastite prostorije", rekla je Sajićeva.

U ime Nadzornog odbora Sajićeva je novinarima poželjela srećan rad, ističući da uspješnog rada nema bez radnika koji nisu srećni na svom radnom mjestu i koji svoje preduzeće ne osjećaju kao dio svoje porodice.

U ime novinara srećno preseljenje u nove prostorije poželjela je šef banjalučkog dopisništva Verica Ćalić.

U dopisništvu u Banjaluci trenutno je zaposleno 12 novinara, a Agencija ukupno ima 79 stalno zaposlenih radnika i 40 honorarnih saradnika, dopisnika iz gotovo svih mjesta u RS, glavnih gradova u regionu,kao i iz Brisela i Haga.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE