• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žurka za Andriju!

Evo još jedne potvrde da humanost nema kraja i da je tim trogodišnjeg Andrije definitivno - najjači!

 Žurka za Andriju! Izvor: MONDO

Banjalučki klub Sokolski dom u četvrtak organizuje humanitarno veče za malog Andriju sa početkom u 22 časa.

Organizatori su odlučili da apsolutno sav prihod od prodaje pića bude preusmjeren za Andrijino liječenje, a osoblje, učesnici i ostali zaposleni se odriču zarada.

Za sada je potvrđeno učešće Dua Modesty (Lado i Sale), kao i dva DJ-a koji inače rade u Sokolskom, a moguće je da će učešće uzeti jos nekoliko izvođača.

Ulaz će se naplacivati u skladu sa mogućnostima humanitaraca. Porodica se zahvaljuje svim humanim ljudima iz Sokolskog doma, a mi se nadamo dobrim vijestima iz Londona.

Večeras utakmica

U prijateljskoj humanitarnoj rukometnoj utakmici, rukometaši banjalučkog Borca ugostiće večeras beogradsku Crvenu zvezdu, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen na račun za liječenje oboljelog dječaka Andrije Lakića. Utakmica će biti odigrana u Sportskoj dvorani „Borik" sa početkom u 17.30 časova, a cijena ulaznice je pet KM.

Trogodišnji Andrija Lakić, kome je u julu prošle godine otkriven maligni tumor jetre, otputovao je sa roditeljima u London gdje mu je zakazan prijem u pedijatrijskom centru za jetru „King’s College Hospital“. Andrija je otputovao u društvu mame Senke i tate Andreja i u pratnji dr Darija Đurića.

Svi oni koji bi željeli da učestvuju u humanitarnoj akciji za pomoć malom Andriji Lakiću mogu to učiniti i uplaćivanjem dobrovoljnih iznosa na devizni žiro račun "Volksbank" Banjaluka 567-241-54123976-18 KM kao i na žiro račun 567-241-50926730-08 u istoj banci.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE