• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pronađen novac iz Komercijalne banke!

Novac koji je 19. aprila opljačkan iz Komercijalne banke u Banjaluci pronađen je u Prijedoru, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

 Pronađen novac iz Komercijalne banke! Izvor: MONDO

Banjalučka policija uhapsila je Sinišu Straživuka (43), Aljošu Galića (31), Milana Reljića (42), Đorđa Matića (27), Danijela Đurđevića (24) i Radenko Žutić /26/, svi iz Banjaluke, osumnjičene za pljačku više od milion maraka iz Komercijalne banke u centru Banjaluke, saznaje Srna.

Izvor koji je želio da ostane anoniman rekao je da policija za sada pretpostavlja da su Straživuk, Galić, Reljić i Žutić glavni počinioci pljačke, dok su Matić i Đurđević bili njihovi pomagači.

U toku noći policija je pretresla više lokacija na području Banjaluke. Opljačkani novac pronađen je na području opštine Prijedoru u vozilu marke "ford eskort" sive boje, bez registarskih oznaka.

Tokom pretresa policija je pronašla i veći dio predmeta koji su korišteni prilikom pljačke.

Vozilo u kojem je pronađen opljačkani novac trenutno se nalazi ispred zgrade Centra javne bezbjednosti Banjaluka i čuvaju ga pripadnici specijalne jedinice policije.

Načelnik Centra Darko Ćulum potvrdio je juče da je uhapšeno više osumnjičenih lica, ne navodeći njihova imena u cilju dalje istrage.

Komercijalna banka u Banjaluci opljačkana je u utorak ujutro, 19. aprila. Pljačkaši su se dovezli u bijelom kombiju obilježenim amblemom Agencije za obezbjeđenje imovine i lica "Alfa sekjuriti" i opljačkali banku za oko dva minuta.

Iz Komercijalne banke Banjaluka juče je saopšteno da su ukrali 1.033.000 KM.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE