• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izdavanje ličnih dokumenata i u subotu

Građani Republike Srpske moći će i u subotu predati zatjeve ili podići lična dokumenta na svim šalterima MUP-a RS

 Izdavanje ličnih dokumenata i u subotu Izvor: MONDO

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS saopštilo je da će lokacije za izdavanje ličnih dokumenata u svim gradovima u RS raditi i u subotu, 23. aprila.

Takva odluka je donesena kako bi se građanima omogućilo izdavanje potrebnih dokumenata, s obzirom da su petak, 22. april, i ponedjeljak, 25. april, neradni dani u RS.

Sve lokacije za izdavanje ličnih dokumenata na području RS radiće u subotu od 7.00 do 14.00 časova, precizirano je u saopštenju, prenosi Srna.

Banjalučki "Glas Srpske" piše u izdanju za četvrtak da se posljednjih dana na šalterima za izdavanje ličnih dokumenata u Banjaluci stvaraju ogromne gužve, jer za vaskršnje praznike veliki broj stanovnika dolazi iz inostranstva.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka kažu da velike probleme stvara i to što sistem za izdavanje ličnih dokumenata u toku dana padne nekoliko puta.

"Sistem za lične karte i vozačke dozvole je padao u utorak i u ponedjeljak, ali juče je funkcionisao bez problema", kazala je portparol banjaluččkog CJB Gospa Arsenović i dodala da su očekivali da će pred vaskršnje praznike biti više stanovnika koji predaju zahtjev za izdavanje ličnih dokumenata.

U CJB Banjaluka Banjaluka kazali su da je primjetan i veći broj stanovnika koji predaju zahtjeve za izdavanje biometrijskih pasoša. Apeluju na stanovnike da dolaze rano ujutro ili kasno poslijepodne kako bi se izbjegle velike gužve na šalterima.

(BLLIVE)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE