• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Praznični režim rada u Banjaluci

Gradske službe tokom vaskršnjih praznika, od danas pa do ponedjeljka, radiće po prazničnom režimu.

 Praznični režim rada u Banjaluci Izvor: MONDO

Na Veliki petak, ne rade Administrativna služba grada i druge društvene ustanove, dok će većina ugostiteljskih objekata, trgovačkih radnji, ambulanti porodične medicine, apoteka biti na raspolaganju stanovništvu. Sve lokacije za izdavanje ličnih dokumenata radiće u subotu od 7 do 14 časova.

U banjalučkom Domu zdravlja su istakli da će dežurni timovi porodične medicine raditi sva četiri dana u ambulanti u Platonovoj ulici i u Poliklinici. Dežuraće i zaposleni u stomatološkoj ambulanti i laboratoriji u okviru Hitne pomoći, kao i pedijatrijskoj ambulanti u Poliklinici, piše Glas.

Dragstori će raditi kao i do sada, 24 časa dnevno. Na Veliki petak, Vaskrs i Vaskršnji ponedjeljak autobusi u gradskom i prigradskom saobraćaju prevoziti putnike kao i svake nedjelje, kada su polasci autobusa na 30 minuta ili sat, piše Glas Srpske.

Na Veliki petak radiće dežurna apoteka "1. maj", dok će apoteka "Zvijezda", Centralna apoteka u Gospodskoj ulici, apoteke u Tržnom centru "Merkator" i RK "Boska" raditi po standardnom radnom vremenu, od 7.30 do 20 časova. Ostale apoteke na taj dan radiće od osam do 16 časova.

Na Vaskrs će dežurati samo apoteka "1. maj", koja će raditi od osam do 16 časova. U ponedjeljak će raditi većina banjalučkih apoteka, od toga neke poput Centralne apoteke, apoteke "Zvijezda", apoteke "1. maj" imaće puno radno vrijeme. Pojedine poput apoteka "Zmijanje", "Borik", "Starčevica", "Metropol"... imaće skraćeno radno vrijeme te će raditi od osam do 18 časova

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske saopšteno je da će lokacije za izdavanje ličnih dokumenata u Republici Srpskoj raditi u subotu, 23. aprila 2011. godine kako bi se građanima moglo obezbjediti izdavanje potrebnih dokumenata, s obzirom da su petak, 22. april i ponedjeljak, 25. april neradni dani u Republici Srpskoj. Sve lokacije na području Republike Srpske radiće u subotu od 7 do 14 časova.

Zakonom o praznicima Republike Srpske predviđeno je da se vjerski praznici praznuju dva dana, prvi i drugi dan praznika, dok se Veliki petak, kao vjerski praznik, praznuje jedan dan, piše Glas Srpske.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE