• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vehabije prijete Dobojliji

Pripadnici dobojskog vehabijskog pokreta, kako sami sebe nazivaju, uputili su pismenu prijetnju smrću D.Ž. iz Doboja, nebošnjačke nacionalnosti, potvrdio je Srni dežurni operativni u Centru javne bezbjednosti Doboj.

 Vehabije prijete Dobojliji Izvor: MONDO

On je rekao da je prijeteću poruku našlo lice čiji su inicijali D.K., inače kćerka lica kojem je prijećeno, na ulaznim vratima zgrade u kojoj žive. Prijeteće pismo, koje je potpisao "Dobojski pokret vehabija", naslovljeno na D.Ž., ispisano je crnom hemijskom olovkom, na papiru formata "a4" i selotejpom zalijepljeno na ulazna vrata.

"Veliki pozdrav za D.Ž. Datum tvog klanja biće poznat. Samo da znaš da pratimo i tebe i tvoju porodicu. Neko te prati. Alah je najveći i da znaš s kim imaš posla i da se nećeš nauživati u privremenoj penziji. Ti znaš da su zbog tebe i tvojom zaslugom mnogi ostali i gladni i žedni. Ovo je opomena, ali bićeš preseljen na ahiret i otići Alahu na dženat. Pozdrav od 'Dobojskog pokreta vehabija', alahu ekber - sveti ratnici", navodi se u prijetećem pismu.

Dežurni operativni je rekao da se 23. aprila u 8.45 dežurnoj službi Policijske stanice Doboj jedan obratilo lice sa inicijalima D.Ž. iz Doboja, nastanjen u Ulica cara Dušana, i prijavilo da je njegova kćerka 22. aprila oko 22.00 časa na ulaznim vratima njegove zgrade pronašla prijeteću poruku.

O ovom događaju je upoznato Okružno tužilaštvo Doboj i tužilac je odmah naložio mjere postupanja u vezi sa ugrožavanja bezbjednosti lica D.Ž. Policija radi na rasvjetljavanju ovog slučaja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE