• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Protest žrtava "stambene prevare"

Više od deset građana Banjaluke koji smatraju da su oštećeni u "stambenoj prevari" okupilo se danas u banjalučkom parku "Mladen Stojanović", u blizini zgrade Vlade Republike Srpske.

 Banjaluka: Protest žrtava "stambene prevare" Izvor: MONDO

Oni su zahtijevali da im se neko iz Vlade obrati i pomogne da vrate svoj novac.

"Nastavićemo ovdje mirno da se okupljamo sve dok nam se neko iz Vlade RS ne obrati. Naš jedini zahtjev je da nam pomognu da vratimo naš novac", rekla je novinarima Milosava Vukmirović, koja je prošle sedmice stupila u štrajk glađu, tražeći da joj Zoran Milić, vlasnik banjalučkog preduzeća "Aragosta doo inženjering", vrati 43.000 KM po osnovu raskida ugovora o kupovini stana.

Vukmirovićeva je navela da su okupljeni građani u Vladu RS predali pismenu molbu da ih neko primi i pomogne u rješavanju njihovih problema.

Smilja Pogačić rekla je novinarima da je Zoranu Miliću, 25. septembra 2005. godine, uplatila 60.000 KM za kupovinu dvosobnog stana u banjalučkom naselju Lazarevo.

"Još ništa nema od moga stana i prije sedam mjeseci sam moja prava zatražila putem Suda za šta sam za angažovanje advokata platila oko 2.000 KM, a sve vrijeme stanujem privatno za šta mjesečno izdvajam 350 KM", istakla je Pogačićeva.

Boris Knežević rekao je novinarima da je 2009. godine zajedno sa licem kojeg zastupa za kupovinu stana Miliću dao kaparu od 9.000 KM, nakon čega je podigao i kredit od 15.000 KM za iste namjene.

"Od tada nema daljih radova na stambenoj zgradi niti vraćanja našeg novca, zbog čega molimo Vladu i predsjednika RS da nam pomognu u rješavanju naše agonije", zaključio je Knežević.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE