• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslanik PDP-a prešao u Socijaliste

Poslanik Partije demokratskog progresa u proteklom sazivu Narodne skupštine RS Radenko Đurica potpisao je pristupnicu u članstvo Socijalističke partije.

 Poslanik PDP-a prešao u Socijaliste Izvor: MONDO

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izrazio je zadovoljstvo što je Đurica postao član ove stranke navodeći da je Đurica kao poslanik u diskusijama u parlamentu imao racionalna i konstruktivna razmišljanja.

"Riječ je o izuzetnom građaninu RS, profesoru na fakultetu u Banjaluci, a kao narodni poslanik u proteklom mandatu davao je veliki doprinos u radu Narodne skupštine", rekao je Đokić novinarima u Banjaluci.

Đokić je rekao da Đurica ima i stručne predispozije da dobije angažman i tretman u Socijalističkoj partiji, koja je uvijek demokratski i ljudski vodila računa o svojim članovima. "Omogućićemo Đurici, kao i ostalima, da svojim djelovanjem u Socijalističkoj partiji da doprinos institucijama Srpske", rekao je Đokić.

Radenko Đurica rekao je da je Socijalistička partija stranka koja vodi računa o socijalnoj pravdi i ima zdrave ideje, naglasivši da predsjednik ove stranke Petar Đokić uživa veliko povjerenje u RS.

Đurica je podsjetio da je pismeno dao ostavku na članstvo u PDP-u i ocijenio da PDP neće moći da preživi na političkoj sceni u RS. "U ovoj stranci djeluje mala grupa ljudi koja ima lične interese i ne vode računa o životu i radu ljudi, niti o RS", rekao je Đurica.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE