• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelinac: Mještani popravljaju štetu

Mještani Čelinca saniraju štetu na svojim domovima nakon zemljotresa jačine 4,3 stepena po Rihteru koji je registrovan u noći između četvrtka i petka.

 Čelinac: Mještani popravljaju štetu Izvor: MONDO

Epicentar zemljotresa intenziteta šest stepeni po Merkaliju bio je pet kilometara od Čelinca, a osjetio se u Banjaluci, Prijedoru i Kozarskoj Dubici.

Mještani Čelinca, gdje se najviše osjetilo podrhtavanje tla, saniraju štetu i strahuju da se ne dogodi novo podrhtavanje, prenose “Nezavisne novine”.

"U sekundi je sve počelo da se trese. U kuhinji je televizor pao sa komode. Vjerujte, odmah sam se sjetila situacije u Japanu. Samo molim boga da se ovo ne ponovi", ispričala je Rada Savičić, iz naselja Opsječko.

Njen muž Vojo je spavao u kuhinji, gdje je pao televizor, te je istakao da je prava sreća što uređaj prilikom pada nije eksplodirao.

I drugi mještani opštine Čelinac ispričali su, kako je protekla noć bila strašna, a većina od njih su jutro dočekali budni.

Zemljotres je oštetio krovove i dimnjake na kućama na području Opsječkog, dok su se na zgradi opštine Čelinac pojavile pukotine i otpao je malter sa plafona i zidova.

Ministar uprave i lokalne samouprave RS Lejla Rešić je u posjeti lokacijama na području opštine Čelinac na kojima se sinoć najviše osjetio zemljotres.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE