• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Merkator" donirao pelene za Klinički centar

"Merkator" Banjaluka donirao je Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Banjaluka 185 paketa pelena u vrijednosti od 3.000 KM.

 "Merkator" donirao pelene za Klinički centar Izvor: MONDO

Donacija je uručena zamjeniku načelnika Klinike za ginekologiju i akušerstvo KC Banjaluka Saši Saviću koji je zahvalio predstavnicima "Merkatora" ističući da je riječ o veoma značajnoj donaciji za porodilište u kome se godišnje rodi oko 3 200 beba.

Direktor "Merkatora" Damjan Davidović istakao je da je poslovna politika ove kompanije da aktivno učestvuje u životu i radu lokalne zajednice.

"Zbog toga nam pričinjava posebno zadovoljstvo da smo upravo danas, povodom drugog rođendana `Merkator centra`, u mogućnosti da uručimo donaciju KC-u i da na ovaj način olakšamo rad zaposlenima u porodilištu i da doprinesemo rasterećenju kućnog budžeta mladih roditelja", rekao je Davidović koji je uručio donaciju.

Ovom akcijom "Merkator" nastoji da u oblasti društveno odgovornog djelovanja na praktičan način pomogne rad institucija u zajednici u kojoj posluje, saopšteno je iz ove kompanije. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE