• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OIK: Pobijedila Divna Aničić

Prema preliminarnim podacima OIK-a, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić pobijedila je na današnjim prijevremenim izborima.

 OIK: Pobijedila Divna Aničić  Izvor: MONDO

Prema preliminarnim podacima Opštinske izborne komisije, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić osvojila je na današnjim prijevremenim izborima 4 934 glasa, kandidat SDS-a Ljubinko Tomić 2 190 glasova, dok je nevažećić bilo 188, potvrdila je Srni predsjednica OIK-a Nevenka Malešević.

Ona je navela da je na prijevremenim izborima na načelnika opštine Mrkonjić Grad glasalo je 7 312 birača od ukupno registrovanih 17 965.

Prema njenim riječima, izborni proces je protekao bez problema.

Izbore je na 37 biračkih mjesta nadgledalo 165 posmatrača političkih stranaka, i to 91 posmatrač SNSD-a i 74 posmatrača SDS-a, saopšteno je iz Centralne izborne komisije BiH.

Centralna izborna komisija BiH donijela je 2. marta odluku o raspisivanju prijevremenih izbora budući da je mjesto načelnika opštine Mrkonjić Grad ostalo upražnjeno nakon što je dosadašnji načelnik Zoran Tegeltija izabran za ministra finansija Republike Srpske.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE