• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Biću OŠTAR KRITIČAR Vlade Republike Srpske

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da će predsjednik Vlade i novoizabrani ministri Srpske imati njegovu podršku za sve kvalitetne prijedloge i odluke, te poručio da dobrobit naroda i interes Republike mora biti isključivi motiv njihovog rada.

 IMG-99e351fc6aa318b81575ec819e39084e-V.jpg Izvor: Vlada RS

Dodik je istakao da će biti i veoma oštar kritičar, tražeći političku i svaku drugu odgovornost ukoliko primijeti da u novoj Vladi zloupotrebljavaju povjerenje koje su dobili.

"Izborom nove Vlade završeno je formiranje institucija vlasti nakon sprovedenih izbora. Republika Srpska je i ovaj put pokazala demokratski kapacitet da efikasno implementira izbornu volju naroda", napisao je Dodik na "Instagramu".

Dodik ističe da od nove vlade očekuje odgovoran rad na pronalaženju najboljih rješenja za sve izazove, od ekonomskih do socijalnih.

Predsjednik Srpske podsjetio je da je protekle sedmice, dan nakon izbora nove vlade, održao radni sastanak s premijerom Radovanom Viškovićem i ministrima, kojem je prisustvovala i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

"Sedmicu sam završio na Jahorini, gdje je otvoren hotel `Rajska dolina luks`. Time je Republika Srpska pokazala da može realizovati kvalitetne projekte", dodao je Dodik.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE