• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni premijer ne može kako hoće s "rotacijom"

Hrvatski MIP oštro je protestovao kod ambasade BiH u Zagrebu zbog zloupotrijebe rotacionog svjetla na vozilu premijera Republike Srpske.

 Ni premijer ne može kako hoće s "rotacijom" Izvor: MONDO

Premijer Srpske Aleksandar Džombić i njegova pratnja vozili su pod ratacionim svjetlima tokom prolaska kroz teritoriju Hrvatske na putu prema Srbiji, javili su sarajevski mediji.

Policijski službenici koji su upravljali vozilom, nakon što su zaustavljeni kod Graničnog prelaza Bajakovo, oštro su upozoreni da se ne mogu voziti s upaljenim rotacionim svjetlima u Republici Hrvatskoj i da se slično ponašanje ubuduće ni po koju cijenu neće tolerirati.

U noti dostavljenoj ambasadi BiH u Zagrebu traži se da se o ovom incidentu obavijeste sve relevantne institucije u Bosni i Hercegovini, kako bi se, kako se navodi, ubuduće izbjegli slični primjeri samovolje i bahatosti i preduprijedila mogućnost da se u neugodnost dovede neko od zvaničnika BiH.

Prilikom provjere utvrđeno je da su ovom zloupotrebom, iza koje je stajalo sasvim "nedvosmisleno ponašanje Džombića i njegova bahatost zaustavljena dva vozila" - "audi A8" i "audi A6", navode mediji.

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE