• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uživajte u suncu, večeras stiže snijeg!

U BiH će danas biti umjereno oblačno i prohladno uz sunčane periode, a tokom dana u južnim i zapadnim krajevima očekuje se kiša, na planinama snijeg.

 Uživajte u suncu, večeras stiže snijeg! Izvor: MONDO

Tokom noći snijeg će se postepeno širiti i u ostale predjele.

Najviša dnevna temperatura biće od jedan do šest, na jugu do devet stepeni Celzijusovih, a na planinama ispod nule tokom cijelog dana.

Temperatura vazduha izmjerena u sedam časova: Sokolac minus devet stepeni, Čemerno minus osam, Drinić, Nevesinje minus sedam, Han Pijesak, Šipovo minus šest, Gacko minus pet, Mrkonjić Grad minus, Ribnik četiri, Banjaluka, Derventa, Srbac minus tri, Bileća, Novi Grad minus dva, Srebrenica minus jedan, Prijedor, Rudo, Foča nula, Bijeljina jedan, Višegrad, Zvornik, Trebinje dva stepena Celzijusovih.

Na Mrakovici je u 7.00 časova izmjereno 12 centimetara snijega, na Čemernom sedam, na Sokocu i u Nevesinju tri centimetra.
Kolovozi su klizavi, posebno na mostovima i na prilazu tunelima, a u višim predjelima putevi su zasniježeni, saopšteno je iz Auto-moto saveza RS.

Magla smanjuje vidljivost na dionicama koje prolaze kroz kotline i uz riječne tokove, a na dionicama kroz usjeke i pored kamenih kosina učestali su odroni, posebno na magistralnom putu Trnovo - Dobro Polje - Brod na Drini i Kneževo - Ugar.

Zbog radova na dionici magistralnog puta Banjaluka - Klašnice, na dijelu nadvožnjaka "Zalužani", kolovoz je sužen i saobraća se naizmjenično.

Saobraćaj je zbog sanacionih radova obustavljen od 8.00 do 17.00 časova na dionici magistralnog puta Prozor - Jablanica, a vozila se propuštaju naizmjenično od 10.00 do 11.00 časova i od 13.00 do 14.00 časova. U vrijeme obustave saobraćaj se preusmjerava na alternativne pravce Prozor - Here - Čelebići, odnosno Prozor - Varvara -Tomislavgrad.

Radovi su aktuelni i na putnim pravcima Šepak - Karakaj, Tišča - Luke, Gacko - Foča u zoni klizišta, Rogatica -Borike, Ukrina - Gornja Vijaka.

Na dionici lokalnog puta Dubrava Stara - Vijačani Gornji saobraćaj je zabranjen za vozila nosivosti preko šest tona.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE