• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuković: Nisam izmanipulisao radnike

Oko 30 radnika "Birača" iz Vlasenice blokiralo na sat vremena magistralni put kroz to mjesto. Bivši direktor tvrdi da nije uticao na radnike

 Vuković: Nisam izmanipulisao radnike Izvor: MONDO

Bivši direktor Šumskog gazdinstva (ŠG) "Birač" iz Vlasenice Igor Vuković izjavio je da razlog današnjeg skupa nije nezadovoljstvo zaposlenih u ovom preduzeću i građana zbog njegove smjene, niti je na bilo koji način uticao na radnike da organizuju protest.

"Odgovorno tvrdim da nisam izmanipulisao radnike preduzeća i strašio ih novim rukovodstvom", napisao je Vuković u svom demantiju.

On je naglasio da u potpunosti prihvata i poštuje odluku o njegovoj smjeni, koju je 6. aprila na vanrednoj sjednici donio Nadzorni odbor JP "Šume Republike Srpske", u skladu sa mjerama Vlade Republike Srpske.

"Ovim putem želim da naglasim da pomenute odluke u potpunosti prihvatam i poštujem i nijednog trenutka ih nisam osporavao", istakao je Vuković.

Pedesetak radnika Šumskog gazdinstva "Birač" iz Vlasenice jutros su privremeno blokirali magistralni put Zvornik - Vlasenica, na ulazu u ovu opštinu.

Predstavnik radnika Savo Klještan rekao je Srni da blokada neće biti uklonjena dok u Vlasenicu ne dođe predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ne obrati se radnicima.

Javno preduzeće "Šume Srpske", zbog prošlogodišnjeg gubitka od 1.400.000 KM, smijenilo je direktora Šumskog gazdinstva "Birač" Igora Vukovića, a na njegovo mjesto imenovan je Samojko Palangetić.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE