• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

«Pogledaj u retrovizor, nisi sam»

Motociklistički savez BiH u saradnji sa Auto-moto savezom RS u petak, 20.aprila će organizovati akciju «Pogledaj u retrovizor, nisi sam»

 «Pogledaj u retrovizor, nisi sam»  Izvor: MONDO

Dolaskom proljeća i poboljšanjem vremenskih prilika svjedoci smo povećane aktivnosti vozača motocikala popularno nazvanih Bajkera. Ova populacija učesnika u saobraćaju predstavlja jednu od najugroženijih kategorija učesnika u saobraćaju iz razloga što se veliki broj saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju motociklisti završava tragično, odnosno smrću motociklista.

U velikom broju slučajeva krivci su drugi učesnici u saobraćaju, a posebno vozači putničkih motornih vozila, iz razloga što prilikom učešća u saobraćaju ne obraćaju dovoljno pažnje na motocikliste.

Iz gore navedenog razloga pokrenuli smo akciju pod nazivom: „Pogledaj u retrovizor, nisi sam“ kojom želimo da prije početka sezone motociklista skrenemo pažnju drugih učesnika u saobraćaju na ovu ranjivu kategoriju učesnika u saobraćaju, poručili su iz Motociklističkog saveza BiH.

U okviru programa manifestacije, između ostalog, predviđeno je da motociklisi u petak 20. aprila u Banjaluci, daju krv Zavodu za transfuziju, dok će centralna manifestacija, na kojoj će učestvovati 50 moto klubova iz cijele BiH biti održana u nedjelju , 22.04. u 10 časova i 30 minuta na banjalučkom Trgu Krajine.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE