• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: SNSD podržao uvođenje PDV-a

Partija demokratskog progresa saopštila je da su svi poslanici iz stranke ministra finansija RS Zorana Tegeltije podržali uvođenje PDV-a.

 PDP: SNSD podržao uvođenje PDV-a Izvor: MONDO

PDP je, reagujući na jučerašnju izjavu Tegeltije, koji je i član Izvršnog odbora SNSD-a, istakao da ta izjava samo potvrđuje da je riječ o "nekompetentnoj osobi" za važan posao ministra finansija.

"PDP je već jednom dolazio na vlast u Republici Srpskoj nakon SNSD-a i svjesni smo da ćemo nakon oktobra naredne godine zateći još gore stanje, jer su Tegeltija i njegovi kompanjoni u posljednjih sedam godina Republiku Srpsku doveli do ekonomskog uništenja", navedeno je u saopštenju.

Iz ove stranke ističu da je, "nakon jučerašnjeg istupa Tegeltije, jasno da odluke o opraštanju poreza prijateljima Milorada Dodika imaju ministrovu apsolutnu podršku, te PDP poziva Tegeltiju da javnosti saopšti kojim će sve firmama biti oprošten porez i koliko će to koštati narod Srpske".

Član Izvršnog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija poručio je juče da PDP ne bi trebalo da govori o poreskom sistemu Republike Srpske, jer je ta stranka na čelu sa Mladenom Ivanićem uništila poreski suverenitet Srpske, onda kada je indirektne poreze prenijela u nadležnost BiH.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE