• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poziv Banjalučanima da ugoste djecu sa Kosova

Predstavnici Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije pozivaju banjalučke porodice da od 26. do 31. avgusta budu domaćini djeci sa Kosmeta.

 Poziv Banjalučanima da ugoste djecu sa Kosova Izvor: MONDO

"Želimo i ove godine da ugostimo srpsku djecu sa Kosova i Metohije, da nastavimo prošlogodišnju akciju koja je ostavila snažan utisak na srpsku djecu Kosmeta, njihove roditelje, ali i na njihove domaćine. Mnogi Banjalučani izrazili su želju da i ove godine ugoste djecu sa Kosova i Metohije", rekao je Srni predsjednik Odbora Milorad Arlov.

On je dodao da su njihov dolazak u Banjaluku, sa rukovodstvom sjevernog Kosmeta, dogovorili ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić i predstavnici Odbora za pomoć Srbima Kosmeta prilikom polaganja kamena temeljca u Kosovskoj Mitrovici za zgradu sa socijalnim stanovima i kulturnim centrom Republike Srpske, koju gradi Vlada Srpske.

Dolazak djece organizuju Odbor i Socijalistička partija, koja će obezbijediti prevoz djece sa Kosmeta u Banjaluku i nazad, u okviru obilježavanja 20 godina postojanja Socijalističke partije.

Porodice koje su zainteresovane da ugoste djecu sa Kosova i Metohije mogu se javiti na brojeve telefona 051-328-750 i 065-687-913, te posredstvom mejla fkvrbas.veterani @gmail.com.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE