• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šamčanin mijenja bubreg za BMW?

Zdravku Bumbaloviću iz Šamca neko je podmetnuo šokantan oglas u kojem on, navodno, za bubreg traži 30.000 maraka, ili polovna kola - BMW X5!

 Šamčanin mijenja bubreg za BMW? Izvor: MONDO

Na portalu pik.ba je osvanuo oglas koji kaže da ovaj momak toliko želi BMW X5 da je spreman da proda bubreg za njega, piše Pressonline.rs.

"Zovem se Zdravko Bumbalović, živim u Šamcu i želja mi je da imam BMW X5. Ne mogu da ga sebi priuštim, pa sam spreman na sve, pa i organ (bubreg) da prodam. Prodajem bubreg za 30.000 maraka, a ako postoji vlasnik BMW-a X5, da mu treba zdrav bubreg ili njegovom djetetu, onda može zamjena. Ozbiljno ovo mislim, nije nikakav oblik sprdnje ili neslane šale", objašnjeno je u kratkom infu, uz objavljeni puni broj telefona.

"Javite se na broj 066-522-***. Očekujem da će se javiti neko i da ću ostvariti svoj san. Možete me pronaći i na Fejsbuku, pod nazivom Bumbos Bumboss", stoji u tekstu.

Novinari su pozvali Zdravka koji je prvo pogledao oglas, pa je kazao da nema veze sa tim i da je šokiran.

"Ja ne znam šta je to, nisam ja to uradio! Slobodno objavite sve, neka narod vidi koliko je to jadno, koliko je jadna osoba koja je to uradila! Ova država je propala, nikakvu zaštitu nemamo! Ja sam šokiran, ali me i sa druge strane baš briga jer i ja i moji prijatelji znaju ko sam i šta sam. Ovo je strašno", kazao je zbunjeni momak.



Podsjećamo, ovakvih podmetačina u vidu oglasa ima sve više, a prije nekoliko dana izašao je jedan koji je privukao ogromnu pažnju. Oglas je objavljen pod rubrikom "Konji", a glasio je "Prodajem ili mijenjam sina za bukova drva".

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE