• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin živi sa čoporom pasa!

B.V. iz banjalučkog naselja Ada ima tridesetak pasa u dvorištu i trošnoj kućici, a zbog ovog slučaja je intervenisala i Komunalna policija.

 Banjalučanin živi sa čoporom pasa! Izvor: MONDO

"Radi se o nelegalnom držanju većeg broja pasa mješanaca, a u toku je dalja procedura koju sprovodi Komunalna policija, nakon čega će biti poznato više detalja koji se zasad ne mogu otkrivati", kazali su iz Administrativne službe grada.

B.V. živi sa čoporom pasa u objektu bez prozora i vrata, pišu "Nezavisne novine".

"Imam tridesetak pasa sa kojima živim i spavam, ali mi to nije problem, jer ih mnogo volim. Nemam nikakvih primanja, život me primorao da se za sve snalazim sam", rekao nam je B.V.

On je istakao da njegovi psi ljubimci više smetaju drugima nego njemu samom te su mu zbog toga dolazili na prag i pripadnici Komunalne policije.

Prema riječima komšija, B.V. ima već duže vrijeme čopor pasa, a neugodan miris i lavež se od njih širi svuda po ovom dijelu naselja Ada.

Oni ističu da B.V. pse pušta da se slobodno kreću po ulici, što im predstavlja velike probleme, ali srećom, zasad životinje nikoga nisu ugrizle niti napale.

"On je teški socijalni slučaj, hranu traži po kontejneru, ni sam nema šta da jede, a ipak ima ogromnu ljubav prema psima koje svaki dan sakuplja i hranu dijeli sa njima. Nismo sigurni da je psihički bolesnik, ali socijalni slučaj jeste. Mi se, ipak, uprkos njegovoj ljubavi prema psima, bojima da taj čopor ne napravi probleme, posebno djeci", kažu komšije.

Kako tvrde, psi su potencijalna opasnost za okolinu, jer su u pitanju lutalice koje on nalazi i dovodi kući, a nisu vakcinisani.

(MONDO, foto: Nezavisne)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE