• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik i Kejsi o Sejdiću i Finciju

Predsjednik RS i ambasador Velike Britanije u BiH smatraju da bi do kraja ove godine trebalo da bude postignut dogovor o pitanju "Sejdić-Finci"

 Dodik i Kejsi o Sejdiću i Finciju Izvor: MONDO

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Velike Britanije u BiH Najdžel Kejsi konstatovali su danas da bi bilo izuzetno značajno da prije kraja ove godine bude postignut dogovor o pitanju "Sejdić-Finci" i mehanizmu koordinacije.

Na sastanku u Banjaluci razgovarano je i o daljoj proceduri u vezi sa nacrtom zakona o državnoj i vojnoj imovini, kao i o problemu Osnovne škole u Konjević Polju, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Dodik je naglasio da će biti poštovana u potpunosti prava svakog građanina Republike Srpske, pa tako i učenika iz Konjević Polja i njihovih roditelja, ali da neće biti popuštanja pred političkom manipulacijom.

Predsjednik Republike Srpske i ambasador Velike Britanije razmijenili su mišljenja o najvažnijim pitanjima u Republici Srpskoj i BiH, te očekuju da neće biti prepreka za nesmetano održavanje opštih izbora naredne godine.

(Srna/MONDO, foto: Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE