• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Elez prijeti vlasniku tržnog centra "Tom"

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Darka Eleza zbog prijetnji terorističkim aktima vlasniku tržnih centara "Tom" Savi Tomaševiću.

 Elez prijeti vlasniku tržnog centra "Tom"  Izvor: MONDO

Elez je prijetio Tomaševiću da će ugroziti njegov i život njegove porodice, kao i da će napad biti usmjeren na njegove poslovne objekte, navodi se u saopštenju iz CJB.

Kao motiv prijetnji Elez navodi sumnju da Tomašević pomaže u skrivanju Đorđa Ždrale, navodi se u saopštenju i dodaje da se u svim prijetnjama Elez poziva na zaštitu službi bezbjednosti i policije Srbije, koje ga, kako navodi, angažuju za obavljanje određenih poslova iz njihovog domena.

Više dana policija iz Istočnog Sarajeva preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju prijava koje se odnose na prijetnje terorističkim aktima, koje je Elez upućivao Tomaševiću, dodaje se u saopštenju.

Policijske stanice Istočno Sarajevo, Foča i Pale od 11.45 do 12.00 časova zaprimile su anonimne telefonske dojave o postavljanju eksplozivnih naprava u tržnim centrima "Tom", navodi se u saopštenju.

Policijska stanica Istočno Sarajevo sinoć oko 20.20 časova evidentirala je istu prijavu, ali je utvrđeno da su sve dojave bile lažne, potvrdila je agenciji Srna portparol policije iz Istočnog Sarajeva Danka Tešić.

U Istočnom Sarajevu već godinama traje krvavi obračun Elezovog i Ždralinog klana. Pripadnici obe kriminalne grupe su mladići rođeni oko 1984. godine, zbog čega ih u tom kraju zovu "olimpijci".

Pripadnici Elezovog klana su Darkov brat Davor Elez, Vladimir Pandurović, Anđelko Veljančić - Anđeo, Milomir Pajić - Pajke, Slaviša Bilinac - Bili i Miroslav Hršum. Bliski su mu Strahinja Rašeta iz Šapca, Milan Mitić iz Subotice i Dalibor Ristić - Daba iz Loznice.

Pripadnici Ždralinog klana su Jugoslav Eraković - Juca i Bojan Šljivić. Ubijeni su Vladimir Mačar, Boris Govedarica, Mladen Ćeha, Srđan Ćurić, svi iz Pala.

(Srna/MONDO, na slici Darko Elez)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE