• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bošnjaci blokirali put u Skelanima

Komšije Bošnjaci onemogućili prolaz prema srpskim kućama u Skelanima.

 Bošnjaci blokirali put u Skelanima Izvor: MONDO

U Novom naselju u Skelanima uklonjeni su u ponedjeljak ujutro drveni kočevi koje su na prilazni put postavile komšije Bošnjaci, čime su onemogućili prolaz prema srpskim kućama.

Član Opštinske organizacije za poginule i nestale borce i civile Milomir Trifunović ispričao je Srni da u ovom naselju žive porodice poginulih boraca koje grade porodične kuće i da je "blokadom" puta bio onemogućen dovoz građevinskog materijala, te da je o svemu obaviještena policija, koja je bila na licu mjestu.

On je napomenuo da ovaj put, koji je napravljen u vrijeme dok su Skelani bili opština, ne prolazi kroz bošnjačku imovinu, nego pored nje.

"Prije mjesec dana razgovarali smo sa predstavnicima opštine Srebrenica da se pronađe rješenje za ovaj problem i od načelnika resornog opštinskog odjeljenja Mirsada Mustafića dobili smo obećanje da će to uskoro i biti. Međutim, Bošnjaci nisu mogli da čekaju nego su blokirali put, što nije prvi put da Srbima u Skelanima prave probleme", rekao je Trifunović.

On je napomenuo da Bošnjaci uglavnom i ne žive na području Skelana, nego da su tu, zahvaljujući donacijama, samo obnovili imovinu.

"Mi ovdje težimo da ostvarimo prave komšijske odnose sa Bošnjacima, ne ugrožavamo ih, dok se oni tako ne odnose prema nama", ističe Trifunović.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE