• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Ne postoji Savez za promjene

Autor SRNA

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik rekao je danas da ne postoji Savez za promjene.

"Promjene se možda mogu tretirati da se prebaci politika sa fokusa Republike Srpske na BiH ili da se uvedu bosanski ili probosanski jezik ili ne znam koje stvari", rekao je Dodik danas u Novom Gradu.

On je istakao da, ukoliko se obrati pažnja na formalne stvari, onda se mora primijetiti da formalno ne postoji nijedna lista sa nazivom Savez za promjene.

"Ako postoji zajednički dogovor, onda postoji između SDS-a i SNS-a i tako se lista i zove, i tu ima nekih problem, a ali to su njihovi odnosi", rekao je Dodik.

On je naveo da je riječ o naopako sklopljenoj skupini koja ne može ništa da ostvari i koja se raspala prije nego što je počela i takva raspadnuta, ukoliko bi joj narod ukazao povjerenje i ne bi prepoznao podvalu koja se širi kroz njihovo okupljanje, pokazala bi na koji način bi se brzo raspala Srpska.

Dodik je rekao da oni nisu sposobni da se očuvaju u savezu, jer PDP se prvo odvojio i najavio samostalne kandidate za predsjednika i člana Predsjedništva, a sada predsjednik PDP-a Mladen Ivanić pokušava da bude kandidat za člana Predsjedništva BiH na listi SDS-a, što je "potpuni apsurd".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE