• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Špirić: Dodik i Tadić kao lav i miš

Autor SRNA

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić komentarisao nedavna dešavanja na Manjači, optužujući Ognjena Tadića za ispoljavanje mržnje i prijezira.

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da višak mržnje i pojačanog prezira, koji sve više prema institucijama Republike Srpske, a pogotovu vlastima Srpske ispoljava potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić, je zapravo ono čega bi građani trebalo da se najviše plaše.

"Ima li išta logičnije nego da se na Kočićevim i drugim zborovima širom Republike Srpske nađu predstavnici različitih političkih partija, kao što bi bilo logično ako su tu da iskažu poštovanje prema predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku kao što to čini srpski narod, čiji predstavnici i oni (SDS) kane da budu", upitao je Špirić, koji je i član Glavnog odbora SNSD-a.

Prema njegovim riječima, porediti prisustvo Dodika, predsjednika Republike Srpske, i Ognjena Tadića bilo gdje, pa i pod šatorima na Kočićevom zboru, čemu je, prema Tadićevim riječima svjedočio i Špirić, isto je kao porediti lava i miša.

"Zato miševi na terenu pokušavaju da se predstave lavovima na ekranu, ali ubjeđen sam za kratko - samo do izbora", istakao je Špirić.

Govoreći o nedavnim dešavanjima na Manjači, gdje je održan Kočićev zbor, Tadić je juče rekao da je sa ljudima iz SDS-a na Manjači slavio stranačku skupštinu, a da je, spletom okolnosti, na tu proslavu "došao Milorad Dodik i počeo da pjeva".

"Nakon toga je, po narudžbini sa našeg stola, pjevačica Ćana otpjevala pjesmu `Vidovdan`i namijenila je predsjedniku i rukovodstvu SDS-a, i to je istina. Tome su prisustvovali Nikola Špirić i Zoran Tegeltija i drugi ljudi u pratnji Milorada Dodika", dodao je Tadić.

Pogledajte video!

...
Izvor: YouTube

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Sacekacemo s komentarom do pocetka kampanje 12 09

MONDO REPORTAŽE