• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Pred narod izlazimo čistog obraza

Autor SRNA

Kandidat SNSD-a, DNS-a i SP-a za predsjednika RS Milorad Dodik kaže da je SNSD krenuo u izbornu kampanju s uvjerenjem da pred narod izlazi čistog obraza, zbog svega što je uradio u prethodnom periodu i sa željom da napravi još više.

 Dodik: Pred narod izlazimo čistog obraza Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

"Republika Srpska u izbornom periodu mora da bude mirna da bi izbori bili fer i pošteni", rekao je Dodik na početku izborne kampanje SNSD-a, koja je simbolično ozvaničena lijepljenjem plakata u Banjaluci.

Dodik je istakao da vjeruje u izbornu pobjedu SNSD-a.

Kandidat SNSD-a, DNS-a i SP-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Željka Cvijanović napomenula je da je SNSD mnogo uradio za građane u Srpskoj.

Novi Grad: SNSD počeo kampanju

Predsjednik Opštinskog odbra SNSD-a Snježana Rajilić i kandidat ove stanke za poslanika u Parlamentaroj slupštini BiH pozvala je tom prilikom birače da ne predstojećim izborima daju povjerenje Savezu nezavisnih socijaldemokrata. Prije lijepljenja plakata u sali bioskopa, osim Rajilićeve, predstavili su se i kandidati SNSD-a iz Novog Grada za poslanike u Narodnoj skupštini RS Vanja Bajić, Milana Marinović i Milan Marinčić.



"Odlazak u Sarajevo podrazumijeva niz izazova, ali znam da mogu dobro da štitim interese Republike Srpske", istakla je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a u izbornoj jedinici tri za Narodnu skupštinu Srpske Igor Radojičić kaže da je cilj SNSD-a potpuno jasan - drugi mandat predsjednika Republike Srpske, izbor kandidata SNSD-a u Predsjedništvo BiH i stabilna skupštinaska većina.

"Cilj nam je stabilna skupštinska većina i saradnja sa našim koalicionim partnerima, da bi od 13. oktobra ove godine nastavili da predano radimo", rekao je Radojičić.

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Sad da ste cista obraza niste ali i takvi kakvi ste bolji ste od ovog drugog bloka. Steta sto nema trece stranke

MONDO REPORTAŽE