• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: Srpska zrela za promjene

Autori mondo.ba Autori SRNA

Kandidat Saveza za promjene za predsjednika RS Ognjen Tadić poručio je sinoć u Doboju da je došlo vrijeme da se prekine sa zaduživanjem Srpske.

Tadić je dodao da predstoje promjene na osnovu kojih će građani moći raditi, imati plate i hraniti djecu čija će budućnost biti Srpska.

"Potrebno nam 50 poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, jer je to garancija da će biti usvojen zakon o ispitivanju porijekla imovine, koji će oduzeti tajkunima sve što su u proteklom periodu oteli od Republike Srpske", rekao je Tadić na predizbornom skupu SDS-PUP-SRS RS.

On je naveo da su tokom majskih poplava isplivale sve slabosti vlasti, koja usljed praznog republičkog budžeta i robnih rezervi nije bila u mogućnosti da pomogne.

Tadić je istakao da je SNSD u Doboju na nevolji građana pogođenom poplavama, kako je rekao, počeo da ruši narodnu vlast SDS-a.

"Svega 24.000 KM je Vlada Srpske izdvojila na račun grada Doboja", izjavio je Tadić, te obećao da će, kao predsjednik Srpske, ovom gradu na ime pomoći dostaviti 20.000.000 KM.

Kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da dobra posjećenost ovog skupa pokazuje da su promjene počele i da građane u tome neće spriječiti prijetnje vlasti.

Predsjednik SDS-a i kandidat ove stranke za Predstavnički dom parlamenta BiH Mladen Bosić naveo je da je Doboj u stradalništvu tokom majskih poplava pokazao dvije strane Republike Srpske - one koji su nesebično pritekli u pomoć, a sa druge strane nesposobnost institucija Srpske koje nisu pomogle narodu.

On je istakao da će izabrani poslanici ove stranke imati za obavezu da idu među narod i da ga slušaju kako bi napravili bolju Republiku Srpsku.

Predsjednik SRS RS Milanko Mihajlica poručio je građanima da Srpskoj trebaju promjene, jer narod više nije u mogućnosti da podnese kriminalnu i korumpiranu vlast koja je uzrokovala da Republika Srpska postane nasiromašnija, najnepismenija i najkorumpiranija u Evropi.

"Nama treba predsjednik kojeg se nećemo stidjeti, koji neće dijeliti narod, neće vređati novinare i ponižavati borce", istakao je Mihajlica.

Predsjednik PUP-a Ilija Stevančević nezadovoljan je politikom vlasti prema penzionerima, poručivši da Savez za promjene programom nudi bolje uslove za život ovoj kategoriji stanovništva, a nosilac liste za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice pet Boris Jerinić poručio je da gradu Doboju potreban predsjednik Srpske koji će biti predsjednik svih građana.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE