• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krivična prijava protiv Hadžihafizbegovića

Autori mondo.ba Autori Agencije

Sisačko-moslavačka policija podnijela je Opštinskom državnom tužilaštvu u Kutini kompletiranu krivičnu prijavu protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Ankica Kuduz (63).

 Krivična prijava protiv Hadžihafizbegovića Izvor: Samir Cacan, mondo.ba

Izvor: Samir Cacan, mondo.ba

Opštinski državni tužilac Marija Rukavina rekla je da nema propisanog roka u kome policija treba da dostavi krivičnu prijavu nakon saobraćajne nesreće, te da se ona dostavlja, po pravilu, kada budu prikupljeni svi potrebni dokazi, prenose hrvatski mediji.

Hadžihafizbegović je 12. oktobra oko 20.00 časova na autoputu kod Novske, u mjestu Bročice, automobilom "škoda superb", zbog vožnje prevelikom brzinom, udario Ankicu Kuduz iz Zagreba koja je stajala uz zaustavljeni automobil i koja je od zadobijenih povreda kasnije umrla u bolnici u Novoj Gradišci.

Saobraćajna nesreća dogodila se na mjestu na kome je dvadesetak minuta ranije nepoznati vozač porušio više svijetlećih znakova kojima je saobraćaj, zbog radova na autoputu, preusmjeravan u desnu kolovoznu traku.

Hadžihafizbegović je juče za sarajevske medije rekao da prolazi kroz najteže razdoblje života.

"Koristim priliku da ovim putem zahvalim svima koji su mi SMS-om, mejlom ili direktnim dolaskom dali podršku. Nakon operacije ruke u Novoj Gradišci, jedno vrijeme proveo sam u Slavonskom Brodu i želim zahvaliti osoblju obje bolnice. Nakon Slavonskog Broda došao sam u Zagreb. Namjerno se nisam htio nakon izlaska iz bolnice odmah vraćati u BiH, s obzirom na to da bih se želio susresti s porodicom nastradale gospođe. To mi je veoma bitno. Oni su spremni na to, ali je još sve svježe", rekao je Hadžihafizbegović za "Dnevni avaz".

Doajen bh. glumišta se nada da će u narednih desetak dana biti u BiH.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE