• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovičić: Novinari Kliksa saslušani po zakonu

Autor SRNA

Ministar unutrašnjih poslova RS Radislav Jovičić izjavio je da su novinari portala "Kliks" pozvani na informativni razgovor u skladu sa zakonom i da MUP ne vrši pritisak ni na koga u vezi sa audio-materijalom o navodnoj kupovini poslanik

"Mislim da je u interesu svakoga da sa nama podijeli određena saznanja oko tog snimka i ne vidim zbog čega bi krili takvu informaciju i ne bi pomogli MUP-u i tužilaštvu da riješe takav složen predmet", rekao je Jovičić novinarima u Banjaluci.

On je dodao da MUP pruža punu podršku novinarskoj profesiji, ali i da očekuje da novinari osude neprimjerene nastupe svojih kolega prema nosiocima javnih funkcija.

"To što su određena gospoda pozvana da daju informacije je naše zakonsko pravo i mi radimo isključivo po zakonu", rekao je Jovičić.

On je dodao da je MUP proslijedilo saznanja i sumnje u vezi sa audio-materijalom razgovora predsjednika Vlade Željke Cvijanović o navodnoj kupovini poslanika Specijalnom tužilaštvu i da je istraga sada u isključivoj nadležnosti ove institucije.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE