• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako se "časte" prnjavorski odbornici (Video)

Autor mondo.ba

U javnosti se pojavio snimak skorašnjeg incidenta u Skupštini opštine Prnjavor. Nezavisni odbornik Branko Šikanić izazvao je buru na sjednici, a ozbiljniji incident tada je spriječio je Brane Žunić (PDP).

Na toj sjednici čuo se i “arsenal” pogrdnih riječi kao što su magarci, majmuni, okorjeli lopovi, sektaši, psovanje Boga i majke. To je na račun svojih dojučerašnjih kolega, odbornika i funkcionera vladajuće SDS, izrekao sada već bivši član te partije Branko Šikanić, ljekar specijalista u prnjavorskom Domu zdravlja, prenosi ATV.

Netrpeljivost je dostigla vrhunac u “gluvo doba” noći, pred ponoć, kada je, poslije psovki i prijetnji, uvrtanja mikrofona i udaranja flašom po stolu, u rukama Šikanića sjevnula i razbijena čaša. On je ipak izabrao flašu punu vodom i krenuo da sa govornice “skine” predsjedavajućeg skupštine Borka Lukanovića (SDS).

“Sjedi dole, magarac jedan, …. ti sunce!… Šta nećeš, da siđeš”, grmio je razbjesnjeli Šikanić koji, otkako je prije više mjeseci isključen iz SDS, sada nastupa kao opozicioni nezavisni odbornik.

Srećom, on ipak nije uspio da pogodi flašom prvog čovjeka prnjavorskog parlamenta. Uhvatio ga je za tijelo i spriječio Brane Žunić, odbornik PDP-a.

Pogledajte snimak incidenta u Skupštini opštine Prnjavor!

...
Izvor: YouTube

Ovo nije prvi put da se u Skupštini opštine Prnjavor dešavaju incidenti. Krajem 2007. godine odbornik Drago Tepić pokušao je fizički da se obračuna sa Dragojem Subotićem. U gužvi koja se stvorila umiješalo se nekoliko odbornika koje su zaraćene strane zadržali na distanci.

....
Izvor: YouTube

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE