• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Što prije formirati Savjet ministara

Autor SRNA

Partija demokratskog progresa smatra da je u najkraćem roku potrebno završiti formiranje Savjeta ministara BiH, jer su za to stvoreni svi preduslovi.

Iz PDP-a poručuju da je svako dalje odgađanje zapravo odgađanje početka rješavanja problema svih građana i u Republici Srpskoj i u Federaciji BiH.

"Očekujemo da predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić izvrši zakonsku obavezu, obavi potrebne konsultacije sa strankama skupštinske većine i izvrši imenovanja ministara i zamjenika ministara, da bi prije zvaničnog potvrđivanja Agencija za istrage i zaštitu (Sipa) i Centralna izborna komisija BiH mogle da obave neophodne provjere", navodi se u saopštenju PDP-a.

U PDP-u smatraju i da stranke iz Republike Srpske ne treba da budu taoci odnosa u Federaciji BiH, jer su svoju obavezu davno ispunile i predložile personalna rješenja za sastav Savjeta ministara BiH.

"Svako dalje odgađanje završetka ovog procesa štetno je i nepotrebno, i zato pozivamo Zvizdića da što prije obavi imenovanja i uputi ove prijedloge Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH na potvrđivanje", poručuju iz PDP-a.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ma sta je navalio ovaj PDP pa nema jos ni pola godine od izbora

MONDO REPORTAŽE