• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović: Formiraćemo novu Vladu, bez SNSD-a

Autor SRNA

Potpredsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio da je potrebno u narednom periodu učiniti sve da bi se okupio najveći broj narodnih poslanika iz svih stranaka, osim SNSD-a, da bi se u što kraćem roku formirala nova vlada RS.

"To je jedini garant uspjeha Srpske, a sve dalje je njen put ka bankrotu", rekao je Borenović nakon Izbornog sabora banjalučkog Gradskog odbora PDP-a.

On smatra da je to moguće učiniti, dodajući da se iz razgovora sa poslanicima iz vladajućih partija "osjeća veliko nezadovoljstvo", te da će imati šansu da budu dio nove skupštinske većine ako to žele, sve osim SNSD-a.

"Najviše problema ima vladajuća koalicija koja to vrlo vješto krije, i sam SNSD ima najvećih problema", ocijenio je Borenović.

On je rekao da je danas na saboru izabran novi Gradski odbor.

"Idemo sa 'osvježavanjem' i da ovu godinu iskoristimo da bismo se pripremili za najveći izazov kojeg će Gradski odbor imati, a to je oktobar naredne godine. Moramo da vratimo stari sjaj Banjaluci, te učiniti socijalnu, ekonomsku i moralnu obnovu Banjaluke i Srpske", naglasio je Borenović.

...
Izvor: YouTube

Novoizabrani predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a Zoran Talić rekao je da je donesena i odluka o novoj organizaciji banjalučkog PDP-a koja će omogućiti da budu "otvorena vrata" ne samo članovima ove stranke, već svim ljudima koji žele da u Banjaluci mijenjaju stvari nabolje.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Malo sutra

A dje ? Mozda u Sarajevu ali cini mi se da ste i to jedva sklepali

Gz

Opet neka predizborna.

MONDO REPORTAŽE