• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turskim državljanima odbijen ulazak u BiH

Autor SRNA

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo danas je zbog pogrešnog davanja informacija o svrsi i namjeri boravka u BiH odbijen ulazak za šest državljana Turske, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo juče su na letu Sarajevo-Minhen uhapsili državljanina Turske U.E. (45) jer je posjedovao falsifikovani pasoš i ličnu kartu Bugarske. Procesuiranje državljanina Turske je u toku.

Na Međunarodnom graničnom prelazu Gradiška, na izlazu iz BiH, uhapšen je državljanin Hrvatske i BiH Š.G. (43) na osnovu naredbe Osnovnog suda u Tesliću zbog nedozvoljene proizvodnja i prometa oružja. Lice je predato policijskim službenicima Sudske policije Banjaluka.

Pripadnici Jedinice granične policije Hum su u petak, 26. juna, u večernjim časovima na ulazu u BiH uhapsili državljanku BiH N.T. (24) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda. Ona je predata službenicima Policijske stanice Doboj.

Isto veče je na graničnom prelazu Rača, na ulazu u BiH, uhapšen državljanin BiH Š.Š. (53) na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju zbog falsifikovanja isprave. On je predat policijskim službenicima Sudske policije Bijeljina.

Na graničnom prelazu Kamensko uhapšen je državljanin Hrvatske i BiH D.B.W. (35) jer ga potražuje federalni MUP zbog počinjenog krivičnog djela pronevjera u službi. On je predat pripadnicima Sudske policije Livanjskog kantona na dalje postupanje.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE