• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mektić: Informacija pod oznakom "povjerljivo"

Autor SRNA

Savjet ministara BiH danas je u Sarajevu razmatrao i prihvatio informaciju o bezbjednosti u BiH, koja sadrži određene preporuke, izjavio je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić.

Mektić je novinarima rekao da bi ova informacija pod oznakom "povjerljivo" sutra trebalo da bude dostavljena Parlamentarnoj skupštini BiH.

Razmatrajući informaciju o stanju bezbjednosti u BiH, sa posebnim akcentom na teroristički napad na pripadnike Oružanih snaga BiH u Rajlovcu, kao i događaj od 20. novembra u vezi sa načelnikom Zajedničkog štaba Oružanih snaga Antom Jelečom, Predstavnički dom je na prošloj sjednici usvojio zaključak da Savjet ministara dostavi sveobuhvatnu informaciju o stanju bezbjednosti.

Zaključkom su zatražene konkretne preporuke šta parlament može učiniti da bi se bolje pristupilo rješavanju trenutnih bezbjednosnih problema.

Na dnevnom redu sutrašnje sjednice Predstavničkog doma parlamenta BiH je, između ostalog, informacija o terorističkom napadu u sarajevskom naselju Rajlovac i bezbjednosnoj situaciji u BiH.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE