• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marokanska princeza lovila u Šipovu

Marokanska princeza Lala Amina tokom posjete BiH bila je u lovu u šipovačkom lovištu Gorica u društvu zvaničnika.

 Marokanska princeza lovila u Šipovu Izvor: MONDO

Princeza je posjetila lovište sačlanom Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem, ministrom pravde RS Džerardom Selmanom i zamjenicom ministra inostranih poslova BiH Anom Trišić-Babić.

Domaćin marokanskoj princezi bio je Radmanović koji se, čim je saznao za njen hobi, nije dvoumio gdje će joj pokazati ljepotu ovdašnje prirode.

Iako ova družina raspoloženih lovaca ništa nije ulovila, princeza Lala Amina nije bila tim razočarana, jer joj se svidjela priroda.

Lovom se, kaže, bavi otkad zna za sebe i s puškom u ruci, priča, prošla je pola svijeta, ali najviše voli loviti u Kanadi. S ponosom ističe da joj je planinski lav ustrijeljeno u Britanskoj Kolumbiji najdraži trofej.

Marokanska princeza na svom imanju u Maroku ima ergelu sa oko 800 rasnih konja na površini od više desetina kvadratnih kilometara, ispričala je Ana Trišić-Babić za "Nezavisne novine".

Lala Amina navodi da joj je žao što joj neodložne obaveze kod kuće onemogućavaju da ostane nekoliko dana u Banjaluci i da posjeti još neke gradove.

Zbog zakazanog sastanka još  mora nazad u Maroko. Dvoumila se, kaže, prije polaska da li da zbog tih obaveza odgodi put za nekoliko sedmica kako bi imala više vremena.

Inače, šipovačko lovište "Gorica" proteže se na oko 60.000 hektara i u njemu ima medvjeda, vukova, srneće divljači, divljih svinja i brojnih drugih vrsta divljači. (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE