• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lagumdžija neće u Banjaluku

Predsjednik SDP BiH neće prisustvovati sastanku lidera koji je Dodik zakazao za petak, 30. oktobar, u Banjaluci.

 Lagumdžija neće u Banjaluku Izvor: MONDO

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Zlatko Lagumdžija obavijestio je predsjednika SNSD-a Milorada Dodika da neće prisustvovati sastanku lidera parlamentarnih stranaka u BiH, koji je Dodik zakazao za petak, 30. oktobar, u Banjaluci, na kojem je predloženo razmatranje tema funkcionisanja vlasti u BiH, liberalizacije viznog režima, državne imovine i izmjena Ustava.

''U SDP-u ne vidimo razlog Vašem pozivu i našem prisustvu na sastanku, na kojem vladajuća petorka pokušava riješiti probleme funkcionisanja vlasti u BiH'', naglasio je Lagumdžija u pismu Dodiku.

On je podsjetio da je nakon najave lidera SNSD-a na Butmiru da će organizovati ovaj sastanak rekao da se SDP neće odazvati, već da takva pitanja prvo trebaju međusobno riješiti lideri vladajuće petorke.

Lider SNSD-a uputio je poziv svim parlamentarnim strankama u Parlamentarnoj skupštini BiH za sastanak u Banjaluci koji bi trebalo da bude održan u petak, 30. oktobra.

Dodik je u pozivu naveo da je, bez obzira na razlike koje političke partije u BiH imaju o mnogim pitanjima, jedini način da se one prevaziđu razgovor i dogovor.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE