• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mektić: Evo diplome!

Autor mondo.ba

Nakon što je u medijima objavljeno da ministar bezbjednosti BiH nije stekao zvanje diplomiranog kriminaliste, na zvaničnom sajtu ovog ministastva demantovali su tu informaciju i objavili diplomu ministra Dragana Mektića.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić javnosti je predočio kopiju diplome izdate 1989. godine, koja potvrđuje da je stekao zvanje diplomiranog kriminaliste na studiju koji su zajednički organizovali i proveli Pravni fakultet u Zagrebu i Viša škola za unutrašnje poslove u Zagrebu.


"Ovaj dokument osim što demantuje pisanje agencije Srna, razotkriva prizemne pokušaje da se širenjem neistina i dezinformacija, diskredituju oni koji ukazuju i bore se protiv kriminala i korupcije u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Višemjesečna medijska hajka nije nas zaustavila niti će zaustaviti u našoj odlučnoj namjeri da se suprotstavimo kriminalu i korupciji, koji su zemlju doveli na rub siromaštva i mladima uništili perspektivu za ostanak", saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti BiH.


Novinska agencija Srna prethodno je objavila vijest kako je iz zagrebačkog Pravnog fakulteta potvrđeno da ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić nije diplomirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kako je navedeno u njegovoj biografiji na sajtu Savjeta ministara BiH. Prema toj informaicji, Mektić je diplomirao 19. decembra 1979. na Višoj upravnoj školi u Zagrebu i stekao zvanje upravni pravnik.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE