• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protest radnika ŽRS u Banjaluci?

Autor mondo.ba

Radnici "Željeznica RS" (ŽRS) organizovaće mirne proteste u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci u subotu (23. aprila) ako im do petka uprava preduzeća ne isplati novac za dva topla obroka i dva prevoza.

 Protest radnika ŽRS u Banjaluci? Izvor: mondo.ba
Izvor: mondo.ba

Predsjednik Sindikata saobraćajno-transportne djelatnosti ŽRS Zlatko Marin rekao je da su sindikati juče održali zajednički sastanak, te da su svi predstavnici radnika saglasni da održe mirne proteste ako ne dobiju novac, piše "Glas Srpske".

"Radnici su u težak finansijski položaj dovedeni zbog kašnjenja isplate plata i ostalih naknada - rekao je Marin i dodao da od uprave zahtijevaju i garanciju da će plate u idućem periodu isplaćivati u zakonskom roku.

Podsjetio je da i od Nadzornog odbora ŽRS traže smjenu generalnog direktora Dragana Savanovića, kao i pokretanje odgovornosti za prethodne bivše direktore koji su ovo preduzeće doveli do propasti.
Marin je naglasio da još nije održan ni zajednički sastanak sindikata, uprave i Nadzornog odbora ŽRS, koji je ministar saobraćaja i veza RS Neđo Trninić najavio prošle sedmice u Banjaluci.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE