• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Treći pješadijski puk je garant opstanka RS

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Treći pješadijski (Republika Srpska) puk, koji je nastavio da baštini tekovine Vojske Republike Srpske, garant opstanka srpskog naroda i Republike Srpske na ovim prostorima.

 Dodik: Treći pješadijski puk je garant opstanka RS Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

Dodik je danas čestitao 12. maj – Dan Vojske Republike Srpske i Dan Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka komandantu tog puka, brigadiru Nedeljku Kopuzu, oficirima, podoficirima i svim pripadnicima Vojske Republike Srpske i Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka.

Predsjednik Republike Srpske naglasio je da odavanjem počasti poginulim borcima Vojske Republike Srpske, svi koji danas žive u miru i slobodi, s dubokim poštovanjem i vječnom zahvalnošću njeguju sjećanje na njihovu žrtvu koja trajno obavezuje da se čuva i brani Republika i ostavi u nasljeđe budućim generacijama.

“I ove godine ponosno i dostojanstveno obilježavamo godišnjicu nastanka i prisjećamo se herojskog puta Vojske Republike Srpske u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu u odbrani Srpske i srpskog naroda na njegovim viševjekovnim ognjištima”, naveo je Dodik u čestitki.

On je istakao da su na tom neizvjesnom i trnovitom putu mnogi borci, vođeni najčistijim osjećanjima i časnim i plemenitim ciljevima, dali svoje živote za Republiku Srpsku i njen narod.

“To govori o čvrstoj povezanosti sudbina srpske vojske i naroda, koji je po tradiciji slobodarski, uvijek na strani pravde, mira i slobode, što nas čini posebno ponosnim narodom”, navedeno je u čestitki predsjednika Dodika.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE