• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Dodik na pogrešnom putu

Autor mondo.rs

Predsednik Liberalno demokratske stranke Čedomir Jovanović izjavio je u Sarajevu da je Milorad Dodik na pogrešnom putu i blizu tačke posle koje neće moći nazad".

 Jovanović: Dodik na pogrešnom putu  Izvor: MONDO/Tamara Sekulović
Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

On je ocenio da nema velike razlike izmedu Dodika i opozicije.

U intervjuu za sarajevski "Dnevni avaz", Jovanović je rekao da nema velikih koncepcijskih razlika između opozicije i vlasti u RS te da je i jednima i drugima isključivi orijentir Beograd i Srbija, jer je to, kako je dodao" način na koji se, zapravo, opstaje na vlasti u RS".

"Kao u pilotiranju, kada idete po pisti, imate tačku nakon koje nema povratka. Mislim da je Dodik blizu tačke posle koje vise nece moci nazad. Ne mislim da grešim kad kažem da će on jednog dana završiti sam sa sobom i da će Mile organizovati miting, a Dodik kontramiting", rekao je Jovanović tokom boravka u Sarajevu.

 Na pitanje kako vidi trenutne odnose BiH i Srbije, Jovanović je kazao da su oni zapali u stereotipe te da u njima ima previše fraza, a da su, globalno, odnosi talac neiskrenosti i nemoćnosti da se vodi konkretna politika koja bi bila sposobna da rješava probleme generacije političare nagomilale u posljednjih skoro 30 godina.

"Mislim na ideju da možete jedno govoriti u Banjoj Luci, drugo u Sarajevu. Mislim da je neiskrenost i u političarima koji, nemoćni da rješavaju probleme, alibi traže u neriješenim međunacionalnim odnosima, a oni često nisu jedini uzrok stagniranja BiH", rekao je Jovanović.

Komentirajući rezultate izbora održanih nedavno u Srbiji, Jovanović je rekao da je za njega ključni problem činjenica da narod nije uspio definisati cilj koji bi budućnost zemlje učinio boljom.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rvi

Čedomir Jovanović ne vrijedi komentara to je zapadni čovjek koji radi protiv srpskih interesa. Čedomir Jovanović je glasao da se proglasi genocid u Srebrenici.

Gz

Bio sam malo u dilemi ali posle ove izjave u Sarajevu od strane Natase Kandic? Pardon, Cede Jovanovic misljenja sam da je Dodik ipak u pravu

Дјуро

Е сметенјаче и србски изроде потурчи се лјугавче!!!

nenad

Sta reci a ne nasmijati se. Predstavnici autobus stranaka trce u Sarajevo da se dodvore politickoj evropi(Borenovic, Sukalo, Mihaljica, Cavic, Jovanovic). Klasicna borba za fotelje i njihov dzep, jer njihova vizija se svodi na licnu korist. U vrijeme kada Srpski narod trazi i zahtijeva vise sloge u Srpskom politickom korpusu, jer vec mjesecima se vode planirani ustaski napadi na RS, ovi nasi politicki misevi nam stavljaju so na ranu. Dokle ce sve ovo da ide samo Bog zna. Vuk Draskovic se zalaze za priznavanje Kosova, Ceda Jovanovic napada na predsjednika RS, SzP izvodi narod na ulice pod parolom "Osloboditi RS". Orkestrirani napadi na RS od Komarice, Puljica, Karamarka, Davutoglua, me ne iznenadjuju, to je bilo i za ocekivati. A ovi misevi iz SzP potpomognuti Vukom i Cedom su dotakli politicko dno, i jos tvrde da nisu sklopili pakt sa djavolom(soros i SAD) koji sve finansira!!!

xy

Sta tebi smeta Cedomire Jovanovicu. Ovigledno ti ne smeta niciji nacionalni identitet osim srpskog. Po tebi svi drugi treba da velicaju svoju naciju i drzavu, samo Srbi ne trebaju ni naciju ni drzavu. Najbolje da nas satjeras u tor, pobijes ili poturcis, tad bi funkcionisala BiH. Smeta ti RS i Srbija, idi brate na Kosovu ili u Federaciju pa tamo budi pozicija da konacno izadjes iz opozicije.

MONDO REPORTAŽE