• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušanka Majkić: Strah me da šetam Sarajevom!

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Dušanka Majkić kaže da se u Sarajevu ne osjeća bezbjedno poslije prijetnji.

 Dušanka Majkić: Strah me da šetam Sarajevom! Izvor: MONDO

Majkićeva kaže da je ubijeđena da će bezbjednosne službe otkriti ko joj je prijetio, ali ističe da Sarajevom više nikad neće slobodno šetati.

"Iskreno, nema razloga da žalim za tim što ne mogu da šetam po Sarajevu. Istovremeno, osjećam nelagodu što ne smijem slobodno da hodam po tom gradu. Zbog svega što se dogodilo, nije mi svejedno", rekla je Majkićeva za "Press RS"  Ona je potvrdila da se, zbog bezbjednosnih razloga, i ostali srpski predstavnici u institucijama BiH više ne sastaju u Sarajevu, već u Istočnom Sarajevu.

"Bezbjednosni razlozi i mogućnost da nas prisluškuju natjerali su nas da razmišljamo o tome da promijenimo lokacije naših sastanaka. Sada se nalazimo na određenim mjestima koja svakako nisu u Sarajevu", istakla   je Majkićeva.

Komentarišući izjavu ministra bezbjednosti BiH Sadika Ahmetovića da neće glasati za kandidate SNSD-a i HDZ-a za direktora Uprave za indirektno oporezivanje i Regulatorne agencije za komunikacije, Majkićeva je podsjetila da je Ahmetović obećavao da će riješiti sva pitanja u vezi sa imenovanjima u tim institucijama, samo pod uslovom da prije toga postane ministar.

"Nadam se da će SDA shvatiti šta radi Ahmetović i na određen način to i sankcionisati", kaže Majkićeva. Ona je izrazila očekivanje da će mjesto direktora UIO pripasti Zoranu Telgetiji, jer je bio najbolji na javnom konkursu.
(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE