• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: "Arselor Mitalu" rok 15 dana

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da rok od 15 dana koji je dat "Arselor Mitalu" da odluči da li želi da učestvuje u pregovorima o kupovini akcija rudnika "Ljubija" ima za cilj da se RS odluči za najbolju ponudu.

"Nakon ponude `Mitala` i ponude koju imamo od Izraelaca, biće odlučeno koja je ponuda najbolja za Srpsku", rekao je Dodik za ATV.

Predsjednik Srpske je naveo da vjeruje da potezi "Arselor Mitala" predstavljaju spekulaciju, ali da bi u suprotnom ostao utisak da nešto želi na silu da se postigne.

"Ovdje je riječ o racionalnom pristupu. `Mitalu` je jasno rečeno - evo vam 15 dana da date ponudu. Ako za to vrijeme ne bude ponude, mi idemo ponovo na odlučivanje", naglasio je Dodik.

Narodna skupština Republike Srpske trebalo je danas u nastavku 12. redovne sjednice da razmatra odluku o prodaji 64,9 odsto akcija Rudnika željezne rude "LJubija" iz Prijedora. Vlada Srpske povukla je tu odluku sa dnevnog reda na zahtjev Kluba poslanika DNS-a.

Šef poslaničkog Kluba DNS-a Spomenka Stevanović rekla je novinarima da je glavni razlog za ovaj zahtjev saopštenje "Arselor Mitala" kojim je iskazana želja da uđu u pregovarački postupak o kupovini akcija u "Ljubiji".

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE