• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Hrvatska napreduje u nazadovanju

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da hrvatska vlast mora preuzeti oštre mjere da bi se promijenio društveni ambijent u toj državi, u kojoj su sve glasniji oni koji šire mržnju i ekstremizam prema Srbima.

"Hrvatska napreduje u nazadovanju", izjavio je Dodik povodom događaja u Kninu prilikom obilježavanja "Oluje".

Dodik je istakao da paljenje zastave Srbije u Kninu, veličanje ustaštva i fašističke ideologije, širenje neprijateljstva i poniženja prema Srbima, strah i zebnja koji se siju prema Srbima koji žive u evropskoj Hrvatskoj, mora što prije stati.

"To mora i zbog mira u regionu, jer ako se ovako nastavi i ako se tome hitno ne stane u kraj, onda će biti očigledno da Hrvatska budućnost traži u prošlosti i da za ono malo preostalih Srba u Hrvatskoj nema mjesta, dok im se iz Knina šalje monstruozna poruka da posao sa Srbima nakon `Oluje` još nije završen", naglasio je Dodik.

Predsjednik Srpske rekao je da želi da vjeruje da Hrvatska ima snage da se obračuna sa ekstremistima koji bi, u duhu starog političkog mentaliteta, da vrate ustaštvo u Hrvatsku.

"Skorašnji izbori u Hrvatskoj i kampanja ne mogu biti izgovor za širenje mržnje i fašizma", istakao je Dodik.

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Luka

Dobro jutro Kolumbo! To u Hrvatskoj ne prestaje od '95-e nikako,a ti sad gledaj kako sa takvima da premostis Savu,a mnogo izbora si dobio na gradnji puteva i mostova

nenad

@Luka Dobar dan Vidovita Zorko!!! Lako je Dodiku, on je za tebe izdajnik, pa sto te takvo njegovo ponasanje iznenadjuje. Bitno je da su tvoji ljubimci iz SzP velike patrijote, a samo im nogice vire iz Bakirove zadnjice. Jedino su spremni da napadaju vlast u RS. Oni znaju sta od njih Amer ocekuje, pa ako slucajno odstupe od dogovora, onda im je mjesto na smetljistu, odakle su ih na odredjeno vrijeme sklonili Ameri i Bakir.

Luka

@Luka re nenad Nije tebi lako Nenade! Ja ovde ne zastupam nikakve politicke subjekte,a ti ocito neznas ni sam sta bi htio reci pa lupetas,valjda bi trebao znati ko je ovih dana s kim razgovarao i ko se kome uvlacio u ... Samo sam dao komentar koji ti ne razumijes pa ti je izazvao izljev histericnih frustracija

MONDO REPORTAŽE