• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS izabrao 11 potpredsjednika, evo koga...

Autori mondo.ba Autori Agencije

Glavni odbor SDS-a na današnjoj konstitutivnoj sjednici izabrao je 11 potpredsjednika stranke, po jednog iz svake izborne jedinice, te po jednog potpredsjednika iz reda manje zastupljenog pola i mladih.

Kako je novinarima saopštio predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, za potpredsjednike su izabrani Drago Bundalo iz Izborne jedinice jedan, Nemanja Vasić iz Izborne jedinice dva, Nedeljko Glamočak iz Izborne jedinice tri, Nade Planinčević iz Izborne jedinice četiri, Nebojša Marić iz Izborne jedinice pet, Mićo Mićić iz Izborne jedinice šest, Kostadin Vasić iz Izborne jedinice sedam, Milovan Bjelica iz Izborne jedinice osam, Dragan Ćuzulan iz Izborne jedinice devet.

Iz reda manje zastupljenog pola za potpredsjednika SDS-a izabrana je Aleksandra Pandurević, a iz reda mladih Nina Bukejlović.

Govedarica je rekao novinarima nakon sjednice da je svaki kandidat imao zadatak da napravi plan i program rada kako vidi svoju aktivnost potpredsjednika za izbornu jedinicu u narednom vremenu, te da su ti planovi i programi iznošeni na sjednici Glavnog odbora.

"Svima njima čestitam, kao i bivšem, ali i sadašnjem predsjedniku Glavnog odbora SDS-a Milanu Milićeviću, koji je danas pokazao da uživa veliko povjerenje članova Glavnog odbora", dodao je Govedarica.

BURNO UOČI SJEDNICE

Današnja konstitutivna sjednica Glavnog odbora SDS u Banjaluci počela je burno.

Dosadašnji šef Kluba odbornika SDS u Skupštini opštini Gradiška, Saša Lazić, doveo je pred sjednicu Glavnog odbora 20-ak svojih pristalica koji su verbalno napali pojedine članove Opštinskog odbora SDS u Gradiški, a koji su došli da prisutvuju sjednici Glavnog odbora stranke na kojoj bi trebalo da se biraju novi članovi, piše "Blic".

"Dobićete vi svoje u Gradiški, neće se na ovom završiti", kazao je Lazić.

Interesantno je da su Lazićeve pristalice Miću Mićića, potpredsjednika SDS dočekali aplauzom, uzvikujući da će on biti novi predsjednik stranke, a i Republike poslije izbora sledeće godine.

Na licu mjesta tokom održavanja sjednice Glavnog odbora SDS u Banjaluci bili su i službenici agencije za obezbjeđenje.

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

11, sta reci, gdje je vise cba kilava su djeca.

hm

Organizaciju koju ima 11 potpredsjednika nema potrebe ni komentarisati, to je i znak velkih turbulencija i raskola.

MONDO REPORTAŽE